Listen makes lasting love. And lovely hair.

Vi har örat mot världen. När det gäller teknik och stil ligger vi ofta i framkant. Men hår och stil som du älskar blir till när vi lyssnar på dig här och nu. Varken vi eller trender blir någonsin viktigare än dig och det du vill ha. Att aldrig sluta lyssna. Det är Gossip. Nedan är alla våra medarbetare - boka tid hos dem här

Sofia

Hair Artist

Sofia är tryggheten som gör allting fullt ut. Det hon inte kan, gör hon inte. Först blir hon bäst på det. Sen gör hon det och äger på det. Hur hon än tänker så blir det alltid rätt i slutänden.

Läs mer här

Veronica

VD

Läs mer här

Amanda

Hair Artist

Amanda är uppväxt på frisörsalong och har en fantastisk känsla för färg, form och stil. Hon ser det som är du och gör det synligt på bästa sätt med sina konstnärliga skills.

Läs mer här

Hanna

Phibrows Artist, Hudterapeut

Hanna är hudterapeut och specialist på ögonbryn.

Läs mer här

Nathalie

Hair artist

Läs mer här

Viktoria

Hair Artist

Vickan är cool i själen och klok på livet. Hon har balans och förstår. Hon tillhör en annan skola, som man brukar säga. Sin egen skola. Hon fullkomligt älskar färg och flärd.

Läs mer här

Är du vår nya nagelterapeut?

Vi söker nagelterapeut som önskar driva sitt företag hos oss på Gossip. Kontakta Veronica för att få veta mer.

Läs mer här

Erika

Hair Artist

Erika är en färgglad klippa som behärskar sina skills fullt ut och sprider skönhet som få. Hos Erika kan du alltid få en ny frisyr, en ny look, en ny känsla.

Läs mer här

Christina

Hair Artist

Kicki är en superduktig hantverkare som trollbinder och sprider färg omkring sig. Hennes färgrecept kan innehålla tre gånger så många färger som hon behöver. Men det sitter, och det blir unikt. Alla recept dokumenteras. Alla kunder blir nöjda.

Läs mer här