Listen makes lasting love. And lovely hair.

Vi har örat mot världen. När det gäller teknik och stil ligger vi ofta i framkant. Men hår och stil som du älskar blir till när vi lyssnar på dig här och nu. Varken vi eller trender blir någonsin viktigare än dig och det du vill ha. Att aldrig sluta lyssna. Det är Gossip. Listen makes lasting love. And lovely hair.

Sofia

Hair Artist

Sofia är tryggheten som gör allting fullt ut. Det hon inte kan, gör hon inte. Först blir hon bäst på det. Sen gör hon det och äger på det. Hur hon än tänker så blir det alltid rätt i slutänden.

Viktoria

Hair Artist

Vickan är cool i själen och klok på livet. Hon har balans och förstår. Hon tillhör en annan skola, som man brukar säga. Sin egen skola. Hon fullkomligt älskar färg och flärd. More is more. Vickan vaknar tidigt och somnar sent. Däremellan äger hon.

Sirly

Hair Artist

Sirly är helt enkelt sjukt duktig, straight up. Hon är någonting i sig. Någonting annat och extra. En född frisör. Bara tur för världen att hon kom på det. Sirly är Gossip’s party-perfect som gör styling och novell-middagsfrisyrer med ett trollspö.

Erika

Hair Artist

Erika är en färgglad klippa. Både som medmänniska och frisör. Hon behärskar sina skills fullt ut och sprider skönhet som få. Vi snackar om någon som själv haft hela färgpaletten i håret. Grått, rosa, lila, blont, mörkt. You name it. Hos Erika kan du alltid få en ny frisyr, en ny look, en ny känsla.

Annika

Hair Artist

Annika är sjukt rolig. Hon har svart bälte i permanent och ett fullkomligt unikt klippsätt med sax och kam i samma hand. Hon har lärt sig det någonstans. Vart klippsättet kommer från vet vi inte, men bra blir det. Everyday, everytime. Hon förstår, och varje kund har sitt eget recept.

Christina

Hair Artist

Kicki är clean. En superduktig hantverkare som trollbinder och sprider färg omkring sig. Hennes färgrecept kan innehålla tre gånger så många färger som hon behöver. Men det sitter, och det blir unikt. Alla recept dokumenteras. Alla kunder blir nöjda.