No ifs and buts. Just style, beautiful colours and sharp cuts

Trender väntar inte. Stil blir inte bara till. Vi har skapat funktionell skönhet och individuell stil sedan 2001.  Vi har satt färg på tillvaron och tagit het, elegant och läcker ett steg längre. Vi har också gjort helt rätt för dig här och nu. Alldeles precis och perfekt och inte ett hårstrå mer eller mindre. Det finns inga ”om” eller ”bara”. Livet är för kort för att vara ”snälla rara”. No ifs and buts. Just style, beautiful colours and sharp cuts.

Hair since today. Gossip forever.

Vi är en salong som hänger ihop. Vi har för roligt för att inte jobba tillsammans. Det har med tiden gjort oss ännu bättre. Frisörer och kunder kommer och stannar kvar, men Gossip står aldrig stilla. Utan Gossip? Mindre skönhet, stil, kärlek och skills. Hair since today. Gossip forever.

Safe is sorry

Stil skapas när du tar ut svängarna, när du tar ett steg till och vågar stå för den du är. Alldeles lagom och precis rätt för dig. Skönhet är att våga. Vi lever (kanske) en gång. Egen stil och egen skönhet borde alla leva med varje dag. Style is always. And safe is sorry.